Vacature 

Ben jij de verantwoordelijke en zelfstandig werkende ZZP’er die we zoeken? Wij zoeken een glaszetter die zelfstandig werkt van inmeten tot uitvoering. Je werkgebied zal zijn rondom onze vestiging in Apeldoorn, meestal in een straal van ongeveer 75 kilometer. 

Kom jij ons team versterken? Laat je gegevens achter zodat we contact op kunnen nemen. 

Solliciteer direct!

AS | ZZP vacature
Maximale uploadgrootte: 2.1MB

Over Windoo Glasisolatie & kozijnen

Windoo is uw adviseur in en leverancier van isolatieglas. We zijn een familiebedrijf uit Apeldoorn en hebben jarenlange ervaring in het vak. We houden van duidelijkheid, een doe-maar-gewoon-mentaliteit en van persoonlijk contact.

Onze werkwijze

Wij kunnen u alles vertellen over glasisolatie en kozijnen. Dit kunnen we doen over de telefoon, maar het liefste komen we bij u langs, zodat we de woning meteen kunnen bekijken en het beste advies kunnen geven. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis én vrijblijvend. We brengen uw wensen in kaart en stellen een bijbehorende offerte op. U kunt altijd contact opnemen als u vragen heeft of iets nog niet zeker weet.

Als u akkoord gaat met de offerte, dan komt onze specialist bij u langs om alles exact op te meten. Daarna bestellen we de producten, zoals bijvoorbeeld het glas of de kozijnen, en plannen we een datum in voor de montage. Dit doen we wanneer het u het beste uitkomt. Op de afgesproken datum voeren we de geplande werkzaamheden uit. We lopen altijd alles na om te controleren of alles naar wens is. En pas als u net zo tevreden bent als wij, versturen we de facturatie.