Hoeveel kunt u besparen met Triple Glas? Ontvang een gratis terugverdienberekening

Triple Glas - het allerbeste isolatieglas

Verduurzaam uw woning met triple glas

Triple glas is hr++ isolatieglas. Zoals de naam al doet vermoeden is triple glas driedubbel glas. Het dikke isolatieglas bestaat uit maar liefst 3 glasplaten. De buitenste 2 glasplaten zijn voorzien van een isolerende coating. De tussenruimtes zijn voorzien van edelgas. Triple glas heeft een nog betere isolatiewaarde dan hr++ isolatieglas waardoor je met triple glas nog meer kan besparen. Triple glas heeft een U-waarde van 0,5 tot 0,9 W/m2K.

Benieuwd hoeveel u kan besparen met triple glas? Neem contact op met de isolatiespecialisten van Windoo. Wij komen graag bij u langs en maken samen met u een vrijblijvende terugverdienberekening voor het plaatsen van triple glas

Wat is triple glas?

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat triple glas uit drie glasplaten. In de tussenruimte van deze glasplaten zit edelglas, wat zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zijn de twee buitenste glasplaten voorzien van een isolerende coating. Triple glas heeft de hoogste isolatiewaarde en is hiermee het beste isolatieglas. Hier staat tegenover dat dit triple glas ook grootste investering is. Wil je isolatieglas in een kortere periode terugverdienen? Dan is HR ++ glas ook een goede optie. Vraag een gratis terugverdienberekening aan de isolatiespecialisten van Windoo. Zo vindt u het perfecte isolatieglas voor uw woning. 

Soort isolatieglas

Er zijn verschillende soorten isolatie. Onderstaand een overzicht van de verschillende soorten. 

hr++ isolatieglas
hr++ isolatieglas
standaard isolatieglas
standaard isolatieglas
triple glas
triple glas
veiligheidsglas (gelaagd)
veiligheidsglas (gelaagd)

De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde: hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert. Triple glas heeft de laagste U-waarde (0,6 – 0,7) en is hiermee het beste isolatieglas. 

Besparen met triple glas

Met triple glas haalt u het beste isolatieglas in huis. Hiermee kan u dus ook flink besparen op uw energiekosten. Met de gasprijzen die alsmaar hoger worden, wordt investeren in isolatieglas steeds interessanter. Benieuwd hoeveel u precies kan besparen met triple glas? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Soort isolatieglas 

triple glas (0,5 – 0,9) in nieuw kozijn*

triple glas (0,5 – 0,9) in bestaand kozijn*

HR++ glas (1,0 – 1,2)

HR+ (1,3 – 1,6)

HR (1,7 – 2,0)

Voorzetraam met coating (1,8)

Dubbel glas (2,7)

 

Gasbesparing*

30 m3

25 m3

23 m3

21 m3

16 m3

16 m3

13 m3

* besparing per m2 raam

Voordelen Triple glas:

  • Bespaar tot 40% op energiekosten
  • Het dikste isolatieglas
  • Inbraakwerend
  • Geluidwerend

Besparen met Triple glas

Hoeveel kan u besparen met Triple glas in uw woning? Ontvang een gratis terugverdienberekening

De Windoo aanpak:

Adviesgesprek.png

Gratis adviesgesprek

Wensen.png

Wensen in kaart brengen

Offerte-uitbrengen.png

Terugverdienberekening & offerte

Contact.png

Vragen?

Inmeten.png

Inmeten door Isolatiespecialist

Inplannen.png

Triple Glas bestellen

Plaatsen-glas.png

Triple glas plaatsen

Nalopen.png

Controleren

FAacturatie.png

Facturatie

Veel gestelde vragen

Triple glas is verkrijgbaar in verschillende diktes. De verschillende dikten hebben weer verschillende U-waarde wat de mate van isolatie bepaald. Hoe dikker het isolatieglas is, hoe lager de U-waarde en dus hoe beter het glas isoleert. Triple glas is in de volgende dikte verkrijgbaar: 28, 323, 36 en 40 mm dik. 

De u-waarde van isolatieglas geeft aan hoeveel warmte er wordt door gegeven tussen de verschillende lagen van het glas. Hoe lager de u-waarde des te beter het glas isoleert. De u-waarde drukt de hoeveelheid warmte uit dat per tijd, per m2 en per graad temperatuurverschil wordt doorgelaten. Triple glas heeft de laagste u-waarde en is daarom het beste isolatieglas. Triple glas heeft een U-waarde tussen de 0,5 tot 0,9 W/m2K.

Wij krijgen vaak de vraag wat de prijs is van triple glas, maar de prijs is van veel factoren afhankelijk. Hoe groot zijn de ramen? En hoe dik moet het glas zijn? Deze vragen zijn van invloed op de prijs van triple glas. Wij denken graag met u mee, zodat u het meest rendabele isolatieglas voor u woning in huis haalt. 

Vragen over Triple Glas?

Wilt u meer weten over Triple glas in uw woning of bedrijfspand? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, via het contactformulier of telefonisch. 

Wij adviseren u graag!