Partners

Waar we kunnen, werken we graag samen met partners. Zo kunnen we wat voor elkaar betekenen en versterken we elkaar.

Duurzaam bouwloket

Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijk energieloket dat bewoners voorziet van informatie en advies op het gebied van het verduurzamen van woningen. Binnen de circa 130 gemeenten die zij bedienen fungeren ze als aanspreekpunt voor alles wat met het verduurzamen van woningen te maken heeft.

Winst uit je woning

Samen met winst uit je woning hebben wij al ruim 100 woningeigenaren voorzien van HR++ isolatieglas. Zij zetten gemeentelijke duurzaamheidsacties op en wij verzorgen daarbij de montage van HR++ glas.

Jouwhuisslimmer

BENGglas

Windoo is officiële dealer van BENGglas.

BENGglas is een perfect product voor de renovatiemarkt. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, is vacuümglas extreem dun (8,3 mm). Hierdoor kan BENGglas in bestaande kozijnen worden geplaatst en bespaart men flink op het vervangen van kozijnen.

Tevens wordt hiermee een flinke stap gezet in de verduurzaming van bestaande woningen. Traditioneel isolatieglas (U=2,8) of enkel glas (U=5,8) kennen een lage isolatiewaarde. BENGglas, met een U waarde van 0,4, zal de isolatiewaarde van bestaande woningen dan ook aanzienlijk doen verbeteren!

Aannemingsbedrijf Draisma

In Aannemingsbedrijf Draisma vindt u een specialist in veelzijdige bouwprojecten.

Met een enthousiast team van vakmensen realiseren zij zowel grote als kleine bouwprojecten. Nieuwbouw, renovatie, restauratie en service & onderhoud – samen bouwen zij aan kwaliteit.