Over Windoo

Windoo bv is officieel opgericht op 1 maart 2019 door vader en zoon de Weerd en Duurhorst bv als eigenaren. Het bedrijf is gevestigd in het duurzaamheidscentrum te Apeldoorn.
Vader de Weerd houdt zich veelal bezig met de verkoop en het klantencontact, terwijl Erik de Weerd zich vooral bezig houdt met de organisatie van het bedrijf. De werknemers van Duurhorst bv werken als adviseurs en een groep van acht personen voert de montagewerkzaamheden uit. Het bedrijf wordt ondersteund door een collega op de financiële administratie.

Samenwerking Rouwenhorst Isolatie

Door de nauwe samenwerking met het isolatiebedrijf Rouwenhorst Isolatie, ligt de focus van werkzaamheden op het verduurzamen van woningen en gebouwen van A tot Z, vooral aan particulieren. Dit betekent dat Windoo bij de mensen thuis komt voor een advies en voert, indien gewenst, isolatiewerkzaamheden uit. Daarnaast krijgen ook bedrijven die willen verduurzamen, en in het bezit zijn van eigen panden goede adviezen. Er wordt uitsluitend isolatieglas geleverd met een goede, isolerende werking: alle werkzaamheden en producten staan in lijn met de verduurzaming waar Windoo zich dagelijks op focust. Windoo levert tevens (isolatie-) glas aan bouw- en timmerbedrijven.

Persoonlijke aanpak 

Windoo houdt van een persoonlijke aanpak. Met klanten maar ook met leveranciers. Zelfs met collega’s onderling. Goede communicatie vinden zij vanzelfsprekend. Windoo levert en monteert Windoo alleen A-merk producten.