Over ons

Windoo B.V. is officieel opgericht op 1 maart 2019 door vader en zoon de Weerd. Het bedrijf is gevestigd in Apeldoorn en sinds 1 maart 2021 in Sneek.
Vader de Weerd houdt zich veelal bezig met de verkoop en het klantencontact, terwijl Erik de Weerd zich vooral bezig houdt met de organisatie van het bedrijf.

De focus van de werkzaamheden liggen op het verduurzamen van woningen en gebouwen door middel van isolatieglas. Windoo komt bij de mensen thuis voor een advies en voert, indien gewenst, de isolatiewerkzaamheden uit. Daarnaast krijgen ook bedrijven die willen verduurzamen, en in het bezit zijn van eigen panden, goede adviezen. Er wordt uitsluitend isolatieglas geleverd en geplaatst met een goede isolerende werking. Alle werkzaamheden en producten staan in lijn met de verduurzaming waar Windoo zich dagelijks op focust. Windoo levert tevens (isolatie-) glas aan bouw- en timmerbedrijven.

Persoonlijke aanpak

Windoo houdt van een persoonlijke aanpak. Met klanten maar ook met leveranciers. Zelfs met collega’s onderling. Goede communicatie vinden zij vanzelfsprekend. Windoo levert en monteert alleen A-merk producten