Hoeveel kunt u besparen met isolatie? Ontvang een gratis terugverdienberekening voor uw woning.

Windoo levert en monteert (ook) kozijnen!

Tijd voor nieuwe kozijnen? Ook daar helpt Windoo u graag mee. U kunt bij ons terecht voor zowel kunststof- als houten kozijnen. En natuurlijk altijd voorzien van isolatieglas.

Kunststof of houten kozijn?

Twijfelt u tussen houten of kunststof kozijnen? Of weet u simpelweg niet welke kozijnen beter passen bij uw woning? Windoo helpt u graag mee bij het maken van de juiste keuze. Wij komen graag bij uw langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard bekijken we dan de huidige situatie en luisteren naar uw wensen. Dit adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Kunststof kozijnen

Steeds meer huizen worden voorzien van kunststof kozijnen. Deze kozijnen zijn gemaakt van PVC en hebben een levensduur van tot wel 50 jaar. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen.

Houten kozijnen

Houten kozijnen worden vaak gekozen omdat ze een warme uitstraling hebben en de woning karakter geven. Vooral hardhouten kozijnen zijn zeer duurzaam en kunnen tot wel 75 jaar mee gaan. Ze vergen wel enig onderhoud en moeten om de 7 jaar opnieuw geverfd worden. Houten kozijnen zijn doorgaans iets duurder in aanschaf dan kunststof kozijnen.

De houten kozijnen die wij plaatsen zijn standaard voorzien van het KOMO-Keurmerk en het FSC-keurmerk.

Voordelen kunststof en houten kozijnen

De keuze voor een kunststof of houten kozijn is heel persoonlijk, afhankelijk van uw wensen en budget. Kozijnen vervangen levert u wel altijd een flink aantal voordelen op:

  • Isolerend
  • Besparen op energiekosten
  • Weersbestendig
  • Goede beveiliging tegen inbraak
  • Nieuwe uitstraling woning

Vakkundige montage

De aanschaf van nieuwe kozijnen is een behoorlijke investering en het is daarom belangrijk dat kozijnen goed gemonteerd worden. En dat is vakwerk. Windoo zorgt voor een vakkundige montage van uw nieuwe kozijnen. Het begint bij het verwijderen van de oude kozijnen en eindigt bij een nette  en goede afwerking

Houtrotherstel

Nog blij met uw kozijnen, maar houtrot aangetroffen? Vervelend! Windoo verzorgt ook houtrotherstel. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mate van houtrot te bepalen. Aan de hand van deze inspectie bepalen wij of het herstel nog mogelijk is en stellen een offerte op. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Kunststof kozijnen:

“Goed voor uw portemonnee, beter voor het milieu!”

Windoo Apeldoorn

“Niet kijken niet naar wat ons het meeste oplevert, maar kijken naar wat past bij de wensen én de mogelijkheden van de huiseigenaar”.

Neem contact op

Contactformulier
reCAPTCHA