Kunststof kozijnen Apeldoorn

Wilt u uw oude kozijnen vervangen door nieuwe? Bij Windoo leveren we kunststof kozijnen in Apeldoorn en omgeving aan particulieren en de zakelijke markt. Van advies tot installatie, we ontzorgen u compleet. Bovendien leveren we alle nieuwe kozijnen op maat. Zo sluiten ze altijd perfect om uw ramen en ontstaat er geen tocht.

Wilt u een afspraak maken om uw wensen in kaart te brengen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Familiebedrijf Windoo Glasisolatie & Kozijnen

Windoo is een hecht Apeldoorns familiebedrijf. We hebben de beste specialisten in dienst die u voorzien van duidelijk advies en alleen de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen leveren. We snappen als geen ander dat u eisen en persoonlijke wensen heeft wat betreft uw nieuwe kozijnen. We komen graag in contact met u.

Kunststof kozijnen in Apeldoorn

Steeds vaker kiezen huishoudens voor kunststof kozijnen in plaats van de traditionele houten kozijnen. Houten kozijnen hebben veel onderhoud nodig en zijn gevoeliger voor temperaturen dan kunststof kozijnen. Hout heeft wel een hogere isolatiewaarde en een natuurlijke uitstraling, maar er zijn tegenwoordig kunststof kozijnen die niet van houten kozijnen te onderscheiden zijn.

Of u voor hout of kunststof kiest, aan beide materialen zitten voordelen en nadelen. Het is voornamelijk een kwestie van smaak. Hieronder vindt u een lijst met de voordelen van kunststof kozijnen:

  • Vochtbestendig
  • Duurzaam & onderhoudsarm
  • Waardeverhoging van uw woning of bedrijfspand
  • Energiekostenbesparing
  • Blijvend kleurvast
  • Goedkoper op lange termijn

Oude kozijnen vervangen

Een kozijn dient niet alleen als geraamte om het glas in plaats te houden. Bij Windoo leveren we namelijk kunststof kozijnen die uw woning beter isoleren tegen geluid en kou, beveiligen tegen inbraak en uw pand een nieuwe uitstraling geven. Het vervangen van uw oude kunststof kozijnen is daarmee essentieel om veilig te kunnen wonen en werken, en om warm te blijven in de winter.

Voordat we de kozijnen bestellen, meten we alles in, zodat we er 100% zeker van zijn dat de kozijnen precies passen. Als we klaar zijn, controleren we uiteraard of de kozijnen en het glas perfect geplaatst zijn en geen tocht doorlaten.

Direct isolatieglas laten plaatsen

Naast het vakkundig vervangen van de kozijnen, heeft u de mogelijkheid om er direct nieuw isolatieglas in te laten zetten. Zo bent u er zeker van dat de ramen geen tocht meer doorlaten en de ruimte goed isoleren. Deze keuze is wel zeer budgetafhankelijk. Daarom is de combinatie van nieuwe kunststof kozijnen en isolatieglas vooral op de zakelijke markt populair.

Kosten terugverdienen

Het direct laten plaatsen van kwalitatief isolatieglas bij de vervanging van de kozijnen betekent dat uw woning of bedrijfspand nog meer in waarde stijgt dan wanneer u alleen voor één isolatiemaatregel kiest.

Het laten plaatsen van kozijnen en isolatieglas is een grote investering, maar omdat u energiekosten bespaart, verdient u de kosten uiteindelijk weer terug. We kunnen voor u een persoonlijke terugverdienberekening opstellen.

Vragen? Neem contact op

Dankzij onze persoonlijke aanpak en zorgvuldige montage van de kunststof kozijnen in Apeldoorn en omstreken kunnen we u optimaal van dienst zijn. We zijn pas tevreden als u tevreden bent. Mocht u nog vragen hebben? Stel ze dan gerust. U bereikt ons door op een van de onderstaande buttons te klikken. We staan u graag te woord.

Besparen met nieuwe kozijnen

Hoeveel kunt u besparen met nieuwe houten of kunststof kozijnen? Ontvang een gratis terugverdienberekening

De Windoo aanpak:

Adviesgesprek.png

Gratis adviesgesprek

Wensen.png

Wensen in kaart brengen

Offerte-uitbrengen.png

Terugverdienberekening & offerte

Contact.png

Vragen?

Inmeten.png

Inmeten door Isolatiespecialist

Inplannen.png

Kozijnen bestellen

Plaatsen-glas.png

Kozijnen plaatsen

Nalopen.png

Controleren

FAacturatie.png

Facturatie

Vrijblijvend advies

Wat is uw rendement op isolatieglas? We komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies. Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugverdienberekening
Type woning
reCAPTCHA

Windoo Glasisolatie