Kozijnen plaatsen

Heeft u nieuwe kozijnen nodig? Dan kunt u ze het beste laten plaatsen door professionals, zodat u zeker weet dat de kozijnen correct gemonteerd zijn. Bij Windoo ontzorgen we u compleet. We zijn een gespecialiseerd servicebedrijf en nemen het hele traject, van adviesgesprek tot plaatsing van de kozijnen, volledig op ons. 

Weet u niet zeker welke kozijnen het beste zijn voor uw woning? We vertellen meer over alle soorten kozijnen, zodat u de juist keuze kunt maken. Heeft u persoonlijk advies nodig of heeft u vragen? Bereik ons telefonisch via 055-3032110. Mailen kan via info@windoo.nl. Maak een afspraak en we komen langs voor een geheel gratis en vrijblijvend advies.

Kozijnen laten plaatsen door Windoo

Bij Windoo kiest u voor een compleet pakket. Omdat we alles regelen, hoeft u eigenlijk niks te doen. We komen wanneer het u uitkomt langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. We brengen al uw wensen in kaart en maken een terugverdienberekening. Daarna stellen we een offerte voor u op. Als u akkoord gaat, meet onze specialist de kozijnen op en worden ze besteld. Als ze binnen zijn, plaatsen we de kozijnen voor u. We kunnen uw nieuwe kozijnen ook direct van isolatieglas voorzien, zodat uw ramen écht perfect isoleren. Onze specialist controleert de kozijnen en pas als u tevreden bent, overhandigen we u de factuur.

Vakkundig kozijnen plaatsen

De aanschaf van nieuwe kozijnen is een behoorlijke investering. Het is daarom belangrijk dat de kozijnen goed gemonteerd worden. We bieden montage aan voor houten kozijnen en kunststof kozijnen. U kunt uw voorkeur voor kunststof of houten kozijnen aangeven tijdens het vrijblijvende adviesgesprek. Heeft u nog vragen of weet u simpelweg niet welke kozijnen beter bij uw woning passen? Windoo helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Houten kozijnen

Bij Windoo leveren we alleen de beste houten kozijnen. Ze hebben een warmere uitstraling dan kunststof kozijnen en geven uw woning karakter. Bovendien zijn hardhouten kozijnen zeer duurzaam en ze kunnen tot wel 75 jaar meegaan. Houten kozijnen vergen wel enig onderhoud en moeten om de 7 jaar opnieuw geverfd worden. Bij Windoo leveren we alleen houten kozijnen die standaard voorzien zijn van het KOMO-keurmerk en het FSC-keurmerk. De voordelen van onze houten kozijnen zijn onder andere:

 • Duurzaam
 • Vastlegging van CO2
 • Energiebesparend
 • Lange levensduur met het juiste onderhoud

Kunststof kozijnen

Steeds meer huishoudens kiezen voor kunststof kozijnen. Onze kozijnen worden gemaakt van PVC en hebben een levensduur van tot wel 50 jaar. Bovendien zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm en tegenwoordig bijna niet meer van houten kozijnen te onderscheiden. De voordelen van kunststof kozijnen zijn onder andere:

 • Vochtbestendig
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Op lange termijn goedkoper
 • Onderhoudsarm

Besparen met nieuwe kozijnen

Hoeveel kunt u besparen met nieuwe houten of kunststof kozijnen? Ontvang een gratis terugverdienberekening

De Windoo aanpak:

Adviesgesprek.png

Gratis adviesgesprek

Wensen.png

Wensen in kaart brengen

Offerte-uitbrengen.png

Terugverdienberekening & offerte

Contact.png

Vragen?

Inmeten.png

Inmeten door Isolatiespecialist

Inplannen.png

Kozijnen bestellen

Plaatsen-glas.png

Nieuwe kozijnen plaatsen

Nalopen.png

Controleren

FAacturatie.png

Facturatie

Vervangen van uw kozijnen

De keuze om kunststof kozijnen of houten kozijnen te laten plaatsen is persoonlijk. Het is afhankelijk van uw wensen en uw budget. Echter, het vervangen van uw kozijnen, of u nu voor houten of kunststof kozijnen kiest, levert altijd voordelen op:
 • Betere isolatie
 • Besparen op energiekosten
 • Weersbestendig
 • Goede beveiliging tegen inbraak
 • Nieuwe uitstraling woning

Houtrotherstel

Nog altijd blij met uw houten kozijnen, maar houtrot aangetroffen? Neemt contact op met Windoo en onze specialist komt vrijblijvend langs om het houtrot te inspecteren. Hij kijkt onder andere naar de oorzaak van het houtrot. Vaak is het vochtgehalte (21% of meer) samen met een temperatuur van 18 °C of hoger de boosdoener. Als de oorzaak is vastgesteld, kijken we naar hoe we het houtrot kunnen verhelpen. Uiteraard geven we u direct advies om houtrot in de toekomst te voorkomen. Als herstel mogelijk is, stellen we een offerte voor u op. Als er geen herstel meer mogelijk is van uw kozijnen, dan helpen we u graag verder om zo snel mogelijk nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Wilt u meer informatie? Bel of mail gerust en we helpen u verder.

Vrijblijvend advies

Wat is uw rendement op isolatieglas? We komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies. Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugverdienberekening
Type woning
reCAPTCHA

Windoo Glasisolatie