Geluidswerend glas

Een van de opties die u heeft voor uw glas is geluidswerend glas. Hiermee heeft het glas naast de isolerende functie ook een geluidswerende functie. Ideaal als u in een drukke straat woont of last heeft van ander geluid dat van buiten komt. Met dit type glas kunt u een deel van het geluid tegenhouden waardoor het in uw woning stiller en rustiger is. Wij kunnen u helpen met een advies het juiste type glas voor uw woning. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Geluidswerend glas laten zetten?

Wilt u geluidswerend glas laten zetten? Dan zit u goed bij Windoo. Wij kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. Van advies over welk type glas het beste past bij uw woning met bijbehorende prijzen tot het helpen met de aanvraag voor subsidie op uw isolatieglas. Waar nodig helpen wij u graag!

Benieuwd wat geluidswerend glas voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben kennis en ervaring in de branche en zetten dit graag om in een goed advies voor u.

Is geluidswerend glas ook dubbel glas?

Geluidswerend glas is te verkrijgen in meerdere varianten, waaronder ook dubbel glas en triple glas. Voor glas dat in een buitengevel wordt geplaatst raden wij altijd minimaal dubbel glas aan voor de isolatiewaardes. Dubbel glas is ook beter geschikt om geluid te weren, het aantal decibellen dat wordt geblokkeerd is groter dan bij enkel glas.

Ook de nieuwste innovatie op het gebied van glas kunnen wij in een geluidswerende variant leveren. Vacuümglas heeft in de dunste variant een waarde van 36 decibel, dat kan oplopen tot 41 decibel bij dikkere varianten.

Onze locaties

Wij zijn met Windoo Glasinstallatie en Kozijnen zowel gevestigd in Apeldoorn als in Sneek. Kom gerust langs in een van onze vestigingen voor een vrijblijvend adviesgesprek of meer informatie over ons aanbod in zonwerend glas.