HR++ glas

De populairste glassoort om een woning mee te isoleren is HR++ glas. Dit glas is zo gewild vanwege de hoge isolatiewaarde. Denkt u erover na om HR++ glas te laten plaatsen? Bij Windoo zijn we gespecialiseerd in het opmeten en monteren van isolatieglas. We zijn een servicebedrijf dat bij het hele traject, van gesprek tot montering van het HR++ glas, betrokken is. Bent u niet zeker of HR++ glas voor uw woning de beste oplossing is? In een vrijblijvend adviesgesprek luisteren we naar uw wensen en proberen we uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Op die manier weet u precies of HR++ glas de beste keuze voor uw woning is. Neem contact op via 055-3032110 of stuur een e-mail naar info@windoo.nl. Maak een afspraak en we komen zo snel mogelijk langs voor een vrijblijvend gesprek.

Wat is HR++ glas?

HR++ glas is isolatieglas dat een hoge isolatiewaarde biedt. HR
staat voor ‘Hoog Rendement’. HR++ glas heeft een hoge isolatiewaarde vanwege de
opvulling van de ruimte tussen het glas. Standaard dubbelglas wordt opgevuld
met gewone lucht. HR++ is echter opgevuld met edelgas. In de meeste gevallen is
dit argon gas. Ook heeft het glas aan één kant een coating, waardoor het nog
beter isoleert.

De U-waarde van HR++ glas

De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt met de
warmtedoorgangscoëfficiënt (U). De U-waarde is de hoeveelheid warmte die
verloren gaat door het glas. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. 

Soort glas

Enkel glas

Standaard dubbelglas

HR++ glas

Isolatiewaarde glas (U-waarde)

5,8

2,8

1,2

Voordelen HR++ glas

Waar mensen in de voorgaande jaren voor dubbelglas kozen, is HR++ glas tegenwoordig juist populair. Naast de goede isolatiewaarde, levert HR++ glas u andere grote voordelen op:

  • Weinig warmteverlies
  • Besparing op energiekosten
  • Demping geluiden van buiten
  • Optie voor zonwerend HR++ glas
  • Verlening subsidies

Extra glasmogelijkheden

Bij Windoo vinden we het uitermate belangrijk dat u het juiste glas in uw woning geplaats krijgt. We bieden daarom meerdere soorten HR++ isolerend glas aan met extra mogelijkheden. De extra mogelijkheden, waaronder zonwerend glas en geluidwerend glas, bieden we aan, zodat u alleen de beste keuze maakt om uw woning of kantoorpand warm en aangenaam te houden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Zonwerend HR++ glas

Op plekken waar er veel zon op het glas komt kan zonwerend HR++ glas een goede keuze zijn. Hierdoor kan er namelijk veel warmte binnen komen als er geen extra zonwering in of voor het glas zit. Een speciale coating op het glas houdt uw huis koeler. We hebben daarnaast ook glas met geïntegreerde zonwering. Hierbij zit de zonwering tussen de twee glazen in.

Zelfreinigend HR++ glas

Op plekken waar het glas moeilijk schoongemaakt kan worden biedt zelfreinigend HR++ glas een uitkomst. Dit glas is voorzien van een coating die zorgt dat UV-straling het vuil afbreekt en het regenwater het kan afvoeren. Zo blijven de ruiten langer schoon, zelfs als je er niet zelf bij kunt komen.

Geluidwerend HR++ glas

Geluidswerend HR++ glas is ideaal als u woont aan een drukke straat. Dit weert een deel van het geluid waardoor u rustiger binnen kunt zitten.

Gehard glas HR++ glas

Gehard glas kan uitkomst bieden wanneer het glas op een plek staat waar de kans op breken groter is. Met gehard HR++ glas is de kans op breken een stuk kleiner. Mocht het glas dan alsnog breken dan breekt het in duizenden niet scherpe stukjes.

Naast gehard glas kunt u ook nog kiezen voor gelaagd HR++ glas. Hierbij zit er een folie tussen de twee glasbladen. Wanneer het glas breekt dan blijft het glas hieraan vastplakken.

Bekijk hier alle mogelijkheden voor extra mogelijkheden voor uw isolatieglas.

Besparen met HR++ glas

Hoeveel kunt u besparen met isolatieglas? Ontvang een gratis terugverdienberekening

De Windoo aanpak:

Adviesgesprek.png

Gratis adviesgesprek

Wensen.png

Wensen in kaart brengen

Offerte-uitbrengen.png

Terugverdienberekening & offerte

Contact.png

Vragen?

Inmeten.png

Inmeten door Isolatiespecialist

Inplannen.png

Isolatieglas bestellen

Plaatsen-glas.png

Isolatieglas plaatsen

Nalopen.png

Controleren

FAacturatie.png

Facturatie

Kosten HR++ glas

De kosten van nieuw HR++ glas is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs hangt echter vooral af van de grootte van uw ramen en de hoeveelheid ramen in uw woning. HR++ glas vraagt om een flinke investering. We snappen dat u niet dagelijks zo’n grote investering doet, daarom berekent u bij Windoo gemakkelijk wat de terugverdientijd voor u is. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt ook direct een terugverdienberekening aanvragen.

Subsidie op HR++ glas

De Rijksoverheid biedt subsidies aan voor particulieren die HR++ glas willen laten plaatsen. Dit is dus het perfecte moment om te investeren in HR++ glas. Vraag de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) aan. Het is belangrijk dat u eerst de kozijnen en het HR++ glas laat plaatsen en dan pas de ISDE aanvraagt. De overheid biedt deze subsidie aan om energiebesparing in de particuliere sector te stimuleren. De voorwaarde is wel dat u minstens twee verschillende energiebesparende maatregelen moet treffen. Lees meer over de subsidie isolatiemaatregelen.

HR++ glas laten plaatsen door Windoo

Bij Windoo kiest u niet alleen voor nieuwe kozijnen of glas, maar ook voor volledige ontzorging. We zijn betrokken bij het gehele traject en bieden onze services aan waar nodig. Van het adviesgesprek tot de plaatsing van het HR++ glas, we zijn er voor u. We zijn specialisten in het plaatsen van isolatieglas en gebruiken voor de opmeting en de montage alleen de beste materialen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld speciale kit, zodat uw HR++ glas perfect aansluit op het kozijn voor de optimale isolatie.

Neem contact op met Windoo

Heeft u nog vragen of advies nodig? Twijfel geen moment en neem contact met ons op. Onze specialisten proberen uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Vrijblijvend advies

Wat is uw rendement op isolatieglas? We komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies. Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugverdienberekening
Type woning
reCAPTCHA

Windoo Glasisolatie